JOAN BONET...

(Palma 1957) Estudis teatrals al Centre d'Investigacions Teatrals (CIT). Ha actuat, entre d'altres, a “Bodas de sangre” de García Lorca, “Allò que tal vegada s'esdevingué” de Joan Oliver, “Metge per força” de Molière i “Foc colgat” d'Alexandre Ballester.
Amb la companyia de Xesc Forteza va estrenar “Orquestrina de senyoretes”, “Majorica 81”, “I vostè, què hi fa aquí?”, “S'ha acabat es bròquil”, “Classe mitja acomodada” i “Balearicus '96”. Ha protagonitzat l'òpera de Henry Purcell, “King Arthur” i ha pres part a la sarsuela “Cançó d'amor i guerra”. L'octubre de 2012 protagonitza “Don Juan Tenorio” al Teatre Principal de Palma.

... és FRED

Frederic Solivellas Moreno (Llucmajor 1962). Els seus amics li diuen Fred. A s'escola ja era el simpàtic i el graciós. Mai va ser un estudiant brillant, però procurava aprovar per Juny ja que així podia passar els estius amb els seus amics, quasi tots fills d'hotelers i constructors a s'Arenal. Va aprendre anglès i xapuretjava s'alemany, fent feina de recepcionista a l'Hotel Bahía de Palma. Picador d'estrangeres i femellut fins a l'ànima, Scorpio, Sayonara i Malvaloca eren les seves discoteques i llocs de caça. A totes hi tenia una botella de Chivas 12 anys, que sempre prenia amb coca-cola. Amb el "boom" turístic els seus pares lloguen un hotel que els dóna per viure bastant bé. Com és bon comunicador, un llucmajorer ficat a un partit nacionalista conservador el fitxa pel partit. Va arribar a ser regidor d'urbanisme, sempre manejat pel seu "padrí polític"; i com el seu partit a vegades pactava amb uns i després amb uns altres, ara no te càrrec, però confia en pegar prest el bot que el durà a les llistes pel Govern.

 

Contacte: illamorproduccions@illamor.com
Illamor Produccions a Illamor Produccions