Illamor Produccions

Qui som? / Notícies / Illamor / Repoker

 

11/02/2013– ILLAMOR Produccions presenta el seu nou Musical: REPOKER.

REPOKER és el títol de la nova aposta d' Illamor Produccions . Un Musical de petit format i de creació pròpia que s'estrenarà els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de març a l'Auditòrium de Palma . Les entrades es posaran a la venda aquesta mateixa setmana pels canals habituals (TicketMaster i taquilles de l'Auditòrium).

Amb llibret de Montse Camañes i Tomeu Oliver, direcció de Bernat Molina i direcció musical de Joan Lainez, REPOKER és una comèdia romàntica que ens explica què és i com funciona un “pentàgon amorós”. En David té una relació amb n'Esther una mica difícil. Ell voldria que tot fos més formal i estable, però a ella ja li va bé així. La cosa se complica perquè en Fred, en Paco i en Josep estan exactament igual que en David. I és ben hora de posar remei a aquesta situació.

La música de l'espectacle ha estat composada per Raúl Patiño i Marta Tarridas, que ja varen fer els arranjaments del musical ILLAMOR.

Els 5 actors que donaran vida a aquesta història, seleccionats entre més de 200 candidats , són (d'esquerra a dreta a la foto) Toni Vallès, Joan Bonet, Sílvia Fluixà, Rafel Fiol i Joan Manuel Segura.

09/01/2013 – ILLAMOR Produccions convoca CÀSTING pel seu Nou Musical.

Illamor Produccions convoca un càsting per seleccionar els actors i actrius que participaran en el seu nou espectacle musical. Se cerquen homes entre 18 i 50 anys, i dones entre 18 i 40 anys.

El càsting tindrà lloc dissabte, 19 de gener , a la sala Falla de l'Auditòrium de Palma. Aquells que el superin amb èxit tindran una segona i definitiva prova el següent dissabte, 26 de gener.

Se valorarà especialment el nivell de cant i d'interpretació. Per aquest espectacle NO és necessari tenir un nivell de dansa molt alt.

Els candidats hauran de cantar un tema (el que vulguin) sense cap tipus d'acompanyament, i interpretar un monòleg (el que vulguin) de 2-3 minuts aprox., en castellà o en català. Si qualcú no sap quin monòleg triar, li enviarem 4 ó 5 textes per si qualcun li pot servir.

Els interessats heu d'enviar un e-mail a casting@illamor.com indicant:

- Nom complet
- Edat
- Telèfon

Vos contestarem indicant-vos a quina hora vos haureu de presentar.

Els assajos començarien a finals de gener.
L'estrena està prevista a finals de març, abans de Setmana Santa.

Si teniu cap dubte, enviau-nos un e-mail i vos contestarem tot d'una que poguem.

Animau-vos!

24/12/2012 – ILLAMOR es torna a emetre per IB3TV

Un Nadal més, ILLAMOR se pot veure per televisió. IB3 emet novament el musical aquest 24 de desembre a les 22:15h. I just en acabar, s'emet el documental ‘Making Of Illamor'. Una nova oportunitat per reviure aquest espectacle.

 

17/12/2012 – Illamor en DVD!

Degut a les moltes peticions rebudes, finalment ha estat possible editar aquest DVD, a partir d'una gravació feta a l'Auditòrium de Palma durant les representacions de l'any passat.

És una gravació produïda per IB3TV, amb realització i postproducció de video de Singular Audiovisuals, amb la col.laboració de Sergi Seguí i editat per Produccions Blau.

El DVD es pot adquirir als punts de venda habituals i per internet a www.discmedi.com .

 

11/09/2012 – Projecció a la Filmoteca de Catalunya

D imarts, 11 de SETEMBRE , a les 20:00h es projectarà  ILLAMOR a la Filmoteca de Catalunya . www.filmoteca.cat

És una oportunitat única de veure aquest espectacle a  BARCELONA,  en aquesta ocasió en format audiovisual.

D'aquesta manera s'aconsegueix acostar ILLAMOR a tots aquells espectadors catalans que varen mostrar el seu interès en veure el musical en directe però no varen poder desplaçar-se a Palma per fer-ho.

ILLAMOR Produccions vol agrair a la Filmoteca de Catalunya la confiança dipositada en aquest projecte, ja que no és gens habitual que projectin aquest tipus de format (gravació d'un espectacle teatral).

 

25/12/2011 – IB3TV emet el musical ILLAMOR i el reportatge ‘Making of ILLAMOR'


IB3TV emet, dia 25 de desembre a les 21:45 h, una gravació en alta definició de ILLAMOR, per a tots aquells que no varen poder anar al teatre, o pels que hi varen anar però volen reviure les emocions d'aquest musical.

En acabar, a les 00:30 h, s'emetrà el reportatge ‘Making off ILLAMOR', un documental on s'explica com va ser el procés de creació i producció de l'espectacle, amb imatges inèdites dels càstings, assajos... i entrevistes als actors i membres de l'equip. Una interessant i curiosa manera de conèixer l'altra cara de l'espectacle.

 

02/04/2011 – ILLAMOR es reestrena a l'Auditòrium de Palma

Degut a la gran acollida del públic i de la crítica, i després de les nombroses peticions rebudes, torna ILLAMOR a l'Auditòrium de Palma.

El mateix muntatge que va triomfar al gener, però més rodat i incorporant millores que el faran encara més espectacular.

Funcions:

Dijous, 28 d'abril, a les 21:00h
Divendres, 29 d'abril, a les 21:00h
Dissabte, 30 d'abril, a les 21:00h
Diumenge, 1 de maig, a les 18:00h
Dilluns, 2 de maig, a les 20:00h

Preu: 40 €

 

20/01/2011 – Estrena de ILLAMOR, amb gran èxit de crítica i públic.

La nit del 19 de gener de 2011 quedarà gravada per sempre al cor de tots els illamorins/es.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

“Sensacional adaptación musical”
Ferran Pereyra – Ultima Hora

“Una obra de primer nivel. Una trama llena de simbología mallorquina, de mar y de música”
Curro Viera – Brisas

“Sorprende por su calidad, la maravillosa puesta en escena y el nivel de sus artistas”
Esteban Mercer – Diario de Mallorca

“Un musical a l'altura del panorama espanyol”
Marisa Morant – Diari de Balears

“Un hito en las artes escénica baleares. Recomiendo sin reservas acudir a ver este musical”
Fernando Merino – El Mundo

 

02/11/2010 – Comencen els assajos.

Comencen els assajos de ILLAMOR, que es faran de manera simultània a l'Auditòrium de Palma i a La Misericòrdia. Dos mesos i mig per endavant per preparar interpretació, cant i dansa.

Els papers principals seran interpretats per Irene Salord, Paco Colombàs, Juanjo Cerdó, Adriana Aguilar i Llorenç Santamaria.

Completen el repartiment: Tary Barceló, Cristina Brunet, Malen Calafell, Juan Antonio Cruz, Mar de las Heras, Carlos Diaz, Marta Ferrer, Enric Garcia, Jaume Gordiola, Javier Homar, Marta Jaume, David Llabrés, Dani López, Pablo López, Sandra Mayol, José Miguel Miró, Bernat Molina, Alexandra Muñoz, Graciela Perelló, Silvia Rajoy, Augusto Redondo, Biel Roca, Ganda Salom, Neus Sánchez, Pauline Salembier i Aina Zanoguera.

 

26/09/2010 – Gran èxit de convocatòria del Càsting pel musical ILLAMOR

265 persones es varen presentar al Càsting per seleccionar els integrants del musical ILLAMOR. I encara més que la quantitat, va sorprendre la qualitat dels aspirants.

Durant les properes setmanes es decidirà qui són finalment els escollits.

 

 

Illamor Produccions a Illamor Produccions
Contacte: illamorproduccions@illamor.com