TONI VALLÈS...

Nascut a Sencelles l'any 1984, a més de ser llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB, és llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona, en l'especialitat d'Interpretació Musical.
Ha treballat, entre d'altres, al muntatge de "Hair", al Teatre Coliseum de Madrid (2012), "Vida privada", dirigida per Xavier Albertí al Teatre Lliure de Barcelona i el musical "Timbals a la nit", al Sant Andreu Teatre. Actualment forma part de l'espectacle “Blancaneus i els set nans”.

... és DAVID

David Amengual és advocat , nascut a San t Jordi (Palma de Mallorca) el mes de maig del 1980. Fill d'un matrimoni entre una mestressa de casa i un administrador de finques, de petit li agradava passejar per ciutat i fer esport. Va ser jugant a futbol amb el Ferriolense on es vàren conèixer amb en Paco. Resident a Palma, treballa a un bufet del centre de la ciutat i li agrada el pàdel i anar d'excursió en el seu temps lliure. Tímid i convencional, creu en l'amor per a tota la vida i li agradaria formar una família.

 

Contacte: illamorproduccions@illamor.com
Illamor Produccions a Illamor Produccions